Menu Sluiten

Stalen Bruggen In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over stalen bruggen in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Stalen Bruggen In Belgie

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen bruggen in belgie

overslaan en naar de inhoud gaan zoeken zoeken nl en fr de pokmoere eeklobelgi email vbsalesvictorbuyck.be tel. coprestatie ladder certificaten amp downloads linkedin victor buyck steel at work menu home projecten onze diensten blog over ons jobs contact belgi bruggen brug over de leie te ooigem in uitvoering u bent hier homeprojectenbrug over de leie te ooigem brug over de leie te ooigem in het kader van het europees binnenvaartproject seine schelde wordt de brug over de leie te ooigem desselgem vernieuwd. De nieuwe brug is een stalen boogbrug met een overspanning van ca. Meter en een totaal gewicht van ca stalen bruggen in belgie voor meer omzet ton. Het brugdek wordt quasi volledig per ponton vanuit onze werkplaats in wondelgem aangevoerd en ingevaren. De booggeboortes en bogen worden vervolgens met grote mobiele kranen gemonteerd op de finale locatie. projecttype en locatie type b.

helpline metil producten weegschaal kraanweegschalen hef en trekdynamometers weegkoppen aswegers mobiel wegen trek en drukdynamometer pushpull kracht en weegopnemers en meters proefbank koppelmeter meet en testapparatuur voor lak vernis en coating hechtingsmeters en materiaaldiktemeters meet en testapparatuur voor kunststof rubber en verpakkingen meet en testapparatuur voor papier en karton meet en testapparatuur voor beton en bouwkunde hardheidsmeter microscoop en refractometer meetinstrumenten vocht geluid lichtsterkte … Klantgerichte toepassingen alle rubriekenweegschaal analyse en laboratoriumweegschalen precisieweegschalen plateauweegschalen pakketweegschalen winkelweegschalen met prijsberekening tafelweegschalen telweegschalen weegschalen in edelstaal voedingsweegschalen voor professionals horeca en.

Het domein van Stalen bruggen in belgie

realisaties productgroepen bedrijfsinfo co contact nl en home nieuws vacatures nl en productgroepen bruggen er bestaat een grote verscheidenheid aan bruggen ophaalbruggen en vaste bruggen bruggen over de weg en over het water voetgangersbruggen en spoorwegbruggen … Maar n zaak hebben ze allen gemeen kwaliteit en veiligheid primeert heb je interesse in stalen bruggen in belgie Stalen bruggen zijn dynamisch belaste bouwwerken. Csm beschikt over de hoogste kwalificatieeisen die voor dergelijke kunstwerken vereist zijn exc volgens en of klasse e volgens din. De lassers werken volgens de strengste lastoleranties die van toepassing zijn.bekijk de realisaties alle productgroepen architectuur hoogbouw industrieel casing ducting bruggen pretparkattracties werken in uitvoering kennis en va.