Menu Sluiten

Staal Conservering In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over staal conservering in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Staal Conservering In Belgie

Bouw | Staal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Staal conservering in belgie

industrieweg beerse belgi home producten euro euro euro euro lzv euro tot euro doc terminal nieuws galerij fotos videos downloads contact select page euro tot euro vaste reeks home producten euro tot euro deze reeks vaste nietuitschuifbare chassis is op aanvraag van ons klienteel op de markt gebracht met de gekende functionaliteit kwaliteit en robuuste hufterproof uitvoering om te voldoen aan de hedendaagse zware belading en handeling eisen. Euro assig container chassis voor ft hc intermodaal afzetbakken ft aanpassing mogelijk euro assig voor ft hc en ft hc euro assig voor x ft achter x ft centraal ft x ft hc iso euro assig voor x ft achter x ft x ft hc iso optie euro a.

realisaties productgroepen bedrijfsinfo co contact nl en home nieuws vacatures nl en productgroepen industrieel de behoefte van de industrie op het vlak van staalconstructies is zeer gevarieerd van eenvoudig tot uiterst complex staal conservering in belgie : vind meer info hier In de eerste plaats kan de complexiteit van een project een gevolg zijn van de moeilijkheidsgraad van het product op zich zware onderdelen moeilijke lassen hoogwaardige conservering bekijk de realisaties alle productgroepen architectuur hoogbouw industrieel casing ducting bruggen pretparkattracties werken in uitvoering snelle interventies maar dikwijls volgt de complexiteit ook uit de opgelegde randvoorwaarden. Voor industrile plants voor de chemie de petrochemie de .

Wetenswaardigheden over Staal conservering in belgie

bilfinger industrial services belgi nederland nl nederlands groep home contact nederlands services organisatie innovaties werken bij media men menu homeservicespainting painting metaal en staal kunnen onderhevig zijn aan degradatie door bijvoorbeeld corrosie waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan Onze suggestie over staal conservering in belgie Painting is een manier om staal te conserveren en zorgt ervoor dat het wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf die corrosie kunnen veroorzaken. Dit doen wij door een speciale coating aan te brengen op het materiaal. Op die manier wordt de betrouwbaarheid en veiligheid van apparatuur en installaties geoptimaliseerd. Bilfinger is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van painting. Door middel van het door ons ontwikkelde maintenance concept painting leveren wij een bijdrage aan het verlagen van het total cost of ownership van onze opdrachtgevers. Met maintenance concept painting maken wij een onderhoudsplan met als doel om op de lange termijn onderhoudskosten te reduceren. Activiteite.