Menu Sluiten

Specialisten Staalbouw

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over specialisten staalbouw kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Specialisten Staalbouw

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten staalbouw

home bedrijfsfilm activiteiten industriebouw en retail agro stallenbouw agro opslag en sorteerloodsen siloondersteuning trappentorens overige staalconstructies renovatie over ons nieuws vacatures contact menu home bedrijfsfilm activiteiten industriebouw en retail agro stallenbouw agro opslag en sorteerloodsen siloondersteuning trappentorens overige staalconstructies renovatie over ons nieuws vacatures contact ijzersterk in staalbouw ijzersterk in staalbouw ijzersterk in staalbouw ijzersterk in staalbouw ijzersterk in staalbouw over geerits geerits constructie nv is al meer dan jaren gespecialiseerd in de bouw van industriegebouwen landbouwgebouwen siloondersteuningen en bouwrenovaties specialisten staalbouw schatting aanvragen De klant wordt daarbij tot in het kleinste detail geholpen door onze specialisten in .

spring naar inhoud menu home activiteiten infrastructuur bedrijfsgebouwen publieke gebouwen small jobs realisaties vacatures contact bedrijfsgebouwen aannemer voor bedrijfsgebouwen de peuter nv bouwt en verbouwt voor kmos en grote industrile bedrijven en dat zowel in staalbouw als betonbouw. Denk aan kantoren showrooms productiehallen en magazijnen. Zit er een technische uitdaging in je bouwplannen dan worden onze experts pas cht blij. Bouwbedrijf met een totaalpakket de peuter nv is van alle bouwmarkten thuis dus nemen we de regie en de uitvoering van alle werkzaamheden voor onze rekening. Dat garandeert een vlot projectverloop en een heldere communicatie met de werfverantwoordelijke. Heb je alleen specialistenwerk in petto ook voor dergelijk.

Gegevens over Specialisten staalbouw

abs roeland wij denken met u mee. Home abs roeland staaltek contact galerij overige cookiegebruik privacyverklaring abs roeland staaltek de projectmatige aanpak van uw probleem. Vaartkant adegem tel .. Abs roeland studie en ontwerp van uw bulkprojecten specialist in intern transport projectopvolging staaltek sterkteberekeningen staalbouwprojecten visie met een streng oog voor veiligheid en welzijnsproblematiek wil abs roeland de beste zijn op het gebied van bulkgerelateerde projecten. We doen dit op een economisch en milieutechnisch verantwoorde manier. structuur om u nog beter van dienst te kunnen zijn beschikken wij sinds over de divisie staaltek. Hierdoor kunnen we totaalprojecten voor u uitwerken met specialisten in staalbouw en intern transport. Beide divisies kunnen ook afzonderlijke studies voor u uitwerken de voordelen van specialisten staalbouw Zo kunt u bij abs roeland terecht voor het uitwerken van bulkprojecten. Terwijl u voor berekeningen en ontwerp bij staaltek kunt aankloppen. abs roeland abs roeland werd opgericht op juli met als doel ontwerp en studie voor de bulk.