Menu Sluiten

Leveranciers Betonstaal In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over leveranciers betonstaal in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Leveranciers Betonstaal In Belgie

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers betonstaal in belgie

overslaan en naar de inhoud gaan be lu infointracoconsulting.com zoeken zoeken nl frenchenglishdutch navigation principale qse management kvme beleid kwaliteit audits kwaliteit kwaliteitsmanagement iso iso cop weg bosbouw mvo en en vorming en opleiding kwaliteit veiligheid audits veiligheid veiligheidsstudie iso vca vorming en opleiding veiligheid milieu audits milieu milieuvergunning iso bio emas covoetafdruk coneutraal green it risicoanalyse circulaire economie pisoe regine afvalbeheer mfca vorming en opleiding milieu responsabilit socitale des entreprises rse energie energieaudit iso version vorming en opleiding energie digitaliseer uw kvmebeleid reglementaire opvolging elearning interimmanagement management consulting management consulting beleid change amp project management change management project management supply chain management logistieke diagnose uitwerken supply chain toeleveringsbeleid sales and operations planning relocation management strategie en performance diagnose hr management hr diagnose con.

bridging the gap home over weldone sectoren diensten norm en regelgeving actueel projecten publicaties contact nieuws hier kan je onze nieuwsberichten vinden. Niet alleen over onze organisatie en dienstverlening maar ook over de projecten waar we graag iets meer over vertellen. Een nieuwe wind bij weldone met ingang van januari heeft weldmen bv alle activiteiten van weldone overgenomen met inbegrip van alle lopende contracten en verplichtingen leveranciers betonstaal in belgie specialisatie Schrik dus niet als u voortaan briefwisseling en facturen ontvangt met een ander bedrijfsadres n een ander btw nummer Informeer je over leveranciers betonstaal in belgie lees meer organisatie vanaf .. met ingang van het nieuwe jaar zijn er een aantal veranderingen in de organisatie van weldone die we graag aan u willen toelichten. lees meer complexe herstelling bij sibelco sibelco is een belgisch bedrijf dat onder andere kwartszand wint en verwerkt. Kwartsmeel wordt verkregen door het kwartszand te vermalen in een molen. Een van de grootste molens van de sibelco groep staat op de site in dessel. Door cylcische belasti.

Bericht over Leveranciers betonstaal in belgie

overslaan en naar de inhoud gaan u bent hier home ontdek de groep bedrijven staalbeton wapeningscentrale nl fr menu activiteiten wapeningscentrale introductie wapeningscentrale onze wapeningscentrale is gespecialiseerd in het bewerken leveren en plaatsen van betonstaal op maat. Ze is uitgerust met een modern en innovatief machinepark en de nieuwste technologien om complexe opdrachten aan te kunnen. Het wapeningsstaal draagt het benorkeurmerk en wordt aangekocht op rollen staven en netten. We hebben staven in voorraad met een diameter van tot mm en standaardlengtes van en m. Voor speciale toepassingen is het mogelijk lengtes en diktes tot mm op maat aan te kopen. Betonstaal op rollen is beschikbaar met een diameter van tot mm. Het productieproces buigen en lassen in de buigcentrale worden de staven en rollen betonstaal op de gewenste lengte geknipt en in de juiste vorm geplooid. We leveren ook gelaste wapeningsnetten o.