Menu Sluiten

Aanbod Staalbouw Industrie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over aanbod staalbouw industrie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Aanbod Staalbouw Industrie

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod staalbouw industrie

nlfr nieuws vacatures contact bmc diensten realisaties machinepark bulk maintenance construction vacatures meewerkende ploegbaas metaalconstructies mechanische installaties beringen omschrijving als ploegbaas ben je verantwoordelijk voor een kleine ploeg van enkele arbeiders bij realisatie van constructie en montageopdrachten in alle industrietakken met name transportsystemen voor bulkgoederen en sorteerinstallaties. In nauw overleg met de projectleider sta je in voor de werkverdeling geef je instructies aan je ploeg en volg je de evolutie nauwgezet op je controleert de uitgevoerde werken op hun juistheid en neemt actie indien nodig je rapporteert aan de projectleider en de klant je staat tussen je team en je helpt mee om het werk uit te voeren profiel je beschikt over een a diploma in een technische richting bij voorkeur mechanica of gelijkgesteld door ervaring affiniteit met staalbouw is een vereiste je hebt jaar ervaring in een gelijkwaardige functie je hebt technische kennis betreffende montage lassen e.

home over ons ons aanbod staalskeletbouw realisaties contact professionelen bouwonderneming nieuws privacybeleid passie voor metaal ontdek hier ons aanbod contacteer ons bekijk onze eerdere realisaties wij hebben al heel wat werken tot een goed einde gebracht bij tal van particuliere en professionele klanten aanbod staalbouw industrie voor meer omzet Om u nog wat beter in te lichten heeft metaalconstructie de clercq uit hamme een uitgebreide fotogalerij samengesteld met een selectie van realisaties uit de ruime omgeving. Blader er in alle rust door. Neem snel contact op mochten er nog bepaalde vragen zijn die u zich stelt over de realisaties van metaalconstructie de clercq in hamme en omgeving dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u met veel plezier verder. Indien gewenst zorgen we voor een offerte van uw laswerk. Luifels en passerelles plaatsing overdekte fietsenstalling te bornem. Zwart gelakte afwerking. Meer over luifels en passerelles klik hier trappen en bordessen productie en plaatsing van een trap met.

Meer info over Aanbod staalbouw industrie

nederlands l franccedilais l english solid group home historiek activiteiten in ontwikkeling in uitvoering realisaties ons aanbod nieuws contact realisaties op deze pagina kunt u een overzicht vinden van welke gebouwen gerealiseerd werden door solid group sbo. Solidcenter houthalen te huur business center houthalen is een herontwikkeling van een kantoorgebouw. Troeven zijn gelegen op minuten van afslag van e zonder verkeerslichten park midden limburg veel parkeergelegenheid centrale bereikbare ligging voor regio limburg oppervlaktes vanaf plusmn ms… Access op een grondstuk van are staat recent access. Het is een combinatie van kantoren en kmounits die geintegreerd zijn. Deze kantoren en bedrijfsunits worden in combinatie of afzonderlijk te huur aangeboden. Mezzo beringen te huur kantoorruimtes te huur. Full service kantoren mogelijk inclusief gemeubelde kantoorruimtes bekijk ook eens aanbod staalbouw industrie Grootte van de beschikbare kantoorruimtes business center . ideaal voor agrave medewerkers business center . ideaal voor agrave medewerkers voor meer info robmezzo… Houthalen lijste.